KristofferSätterman - en bakande bloggare

Alla inlägg under november 2008

Av Kristoffer Sätterman - 15 november 2008 19:01

I kissed a girl

Av Kristoffer Sätterman - 15 november 2008 18:14

Idag, har jag inte gjort så värst mycket, jag vart med mamma och filmade tanterna, sedan blev det att jag satt hemma å degade framför tvn- massa dirty sexy money på tv idag :D.  Sedan mellan programmen byggde jag på det nya trerrariet åt min ödla, ham ska få ett äldreboende nu :).  Sen så fixade jag mig med allt som man måste, klädde mig och cyklade hem till Matilda och pratade lite. Sen träffade jag Mathilda, vi har inte pratat sen februari. Så det var mycket känsloladdat. Och nu sitter jag här, gör ingenting. Försöker få tag på någon som jag kan träffa, men alla är fan borta. Lovisa är i Växjö, Elin är i Vargön, Josefine i Brålanda, Klassen är utspridd över hela Sverige, Matilda, Stina, Maria ska på fest. Så jag sitter här helt själv... Du får gärna höra av dig på ett eller annat sätt för att muntra upp mig och kanske träffas en sväng? :)


Utgång!

Av Kristoffer Sätterman - 15 november 2008 12:51

Jag lägger in en youtube video, det är Robin Bengtsson och Rasmus Ingdal som sjunger Dock of the bay, tyvärr är det bara ljudet och ingen video.

Av Kristoffer Sätterman - 14 november 2008 22:45

Ännu en fredag kväll börjar dra sig mot sitt slut. Det betyder även ett farväl av en av våra kära idol medlemmar. Idag var det Robin Erikssons tur att få åka hem. Synd, men jag tycker verkligen att Robin Bengtsson förtjänar att vara kvar. Det är något speciellt med honom, kan det vara att jag blivit kär i hans hår, kläder och sång? Kanske, kanske inte. Men jag tycker i allafall att han är oerhört skicklig, önskar att jag också hade haft sån talang som någon av idolerna.


Annars då, hur är mitt liv? Det är ju olika på olika delar, endel av mina vänner kommer jag försöka få tillbaka kontakten med, andra tänker jag inte bry mig ett skvatt om - de har ingen anledning att ha mig som vän. Vissa kommer jag behöva prata med, och andra skratta med. Kan ju berätta att det börjar bli lite som i "den gamla skolan" nu, massa flams både under och emellan lektioner, och känner verkligen att klassen är skit bra. Jävligt nöjd med mitt gymnasieval, VÄLJ GLU säger jag bara!


Tänkte göra en checklista av vad som kommer hända den närmaste veckan;

-Lördag, Filma "tanterna", städa och visa att jag inte bor i en jävla sophög, träffa någon.

-Söndag, måste hitta på något kul, träffas? kanske ta en fika?

-Måndag, troligen massor med plugg.

-Tisdag, Plugg + lägga mig tidigt.

-Onsdag, praktiken börjar, instämpling 04.30 piip.+ träning ;D

-Torsdag, praktik - samma tid som onsdag.

-Fredag, praktik - samma tid som de andra.

Så ser min vecka ut i helhet.


Jag känner att det börjar ta sig, jag måste verkligen. Mamma, jag behöver verkligen det här!


Utgång!

Av Kristoffer Sätterman - 14 november 2008 19:52

Du betyder så jävla mycket för mig, Jag skulle aldrig klara av att förlora dig, men en dag i livet kommer jag göra det. Jag låvar att jag kommer besöka dig så mycket jag kan och aldrig glömma bort dig. Du betyder allt för mig, du har en så jävla stor plats i mitt hjärta! Jag hoppas du förstår att jag älskar dig över allting annat, du är den enda. Den enda gammelmormor jag någonsin kommer att få, och jag låvar! Du är den bästa! Alla borde få ha en sånn som dig! Du är värd guld, du är den bästa!


Jag älskar verkligen dig! <3

Av Kristoffer Sätterman - 13 november 2008 17:17

Helt galen dag! Inte skrattat så här myckep på evigheter, jag å Robin Hade så jävla kul! På engelskan skrattade vi oavbrutet åt en mening i engelskaboken; The old lady kneelt for a few minutes, ungefär så stod det, och det går ju att tolka på flera olika sätt, iallfall om man har våran humor. Jag har även skickat massa smshistorier, såklart handlar alla om sex ;) 


Skriv ditt nummer i komentar om du vill ha dom! :D ( glöm inte sriva namn så jag vet vem du är).


Utgång!

Av Kristoffer Sätterman - 12 november 2008 15:20

Bagerilektion. Vad kan man säga, vi gjorde inte så mycket, gjorde bullar idag. Men efter när vi hade liite teori och pratade om våran praktik, så sa Jeanette en skit rolig grej, men det mistolkades eller hördes fel. Jag och Elin dog nästan vill jag låva, jag satt och smyg åt ett bröd och choklad och höll på att sätta i halsen och smulade ner massor på golvet. JUST DE! Med tanke på nedsmulade golv, när vi skulle börja hittade Steffanie en lapp från städerskan, Om du inte ställa stolar, jag inte dig de städ. Jag prata med rektor. Vi funderade skarpt på att svara, om du inte prata svenska vi inte förstå eller något i den stilen. men jag tror aldrig det blev något med det. Men vi gjorde i allafall våran sista bagerilektion idag. Tråkigt men ändå roligt med praktik nu, hoppas jag kommer att trivas på Ritz och att dom tycker det är kul att ha mig där. Så dom inte tycker jag är i vägen.


Utgång!

Av Kristoffer Sätterman - 9 november 2008 13:07
http://se.youtube.com/watch?v=EFCrBSakfGI

Söndag söndag söndag, vaknar upp med skallebank, klockan är 12.48, jaga har sovit ungefär 12 timmar inatt. Men inte så konstigt med tanke på att jag hadde vart vaken i 18-19 timmar. Först jobba från 6-10, sedan så vart de fika med mamma å hennes vänner. Hem duscha, nörda msn och bdb, sen kom lovisa- mamma tvingade mig att städa, annars skulle 500:- dras från mitt studiebidrag, sen drog vi ut, först till jätten och köpa godis, gå hem till lovisa, kolla skolkatalog, ligga i sängen, halv sova, sen dra ut igen, träffa inez, knalla till henne- hämta hennes dricka, knalla hem till elin, träffa henne och frida, kolla sex and the city the movie, dricka doodleys, äta chips och popcorn, bli utkörda av elin, säga hejdå till inez, dra bort till en park, dricka de sista, prata om allt melan himmel och jord, gå en promanad, följa lovisa hem, säga hejdå, säga hej till magnus och niklas, gå hem, kolla på Ice Age, sova som en stock tills ungefär nu. Trevligt trevligt.


Skola i morgon, MÅSTE skriva om Tuva Novotny, muntlig redovisning på torsdag- prata själv i 5 minuter. Jag har oerhört svårt för att prata inför folk om serriösa grejer, men det kommer nog lösa sig. Och snart kommer min lön in på mitt konto :D  money money money.


Utång!

Sök i bloggen

Fråga mig

0 besvarade frågor

Fråga?

Hallon eller Jordgubbs saft?
 Hallon
 Jordgubb

Om Mig


Kristoffer heter jag, bor i Trollhättan. Bor inne i centrum och även i en "förort" eller hur man nu ska kalla det till Trollhättan. Mina föräldrar är skilda sen många år och båda har nya livskamrater. Importerades från Karlstad vi 7 års ålder.

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12 13 14 15 16
17 18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< November 2008 >>>

Är jag populär?

Senaste inläggen

Kategorier

Tidigare

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards