Direktlänk till inlägg 13 oktober 2008
Jahopp, nu är man här igen, ny blogg, nya förutsättningar, nya mål.
Får se hur det blir nu. Jag tänker i största del blogga om hur jag utvecklar min egna erfarenheter inom bageri och konditori, kanske lägga ut lite bilder på vad jag åstakommit.
Som du säkert redan fattat, så läser jag till bagare/konditor. Går GLU i uddevalla, inriktning livsmedel - bageri. Jag her precis börjat 1an, och idag blev det klart att jag ska ha min praktik på Ritz konditori i Trollhättan. Jag kanske ska berätta för er att när man går GLU så kommer man att ha praktik tre dagar i veckan, fram tills jag tar studenten. Så mitt mål är att bli en bra konditor som kan göra riktigt exklusiva tårtor och liknande.
Utgång!
HAR SKAFFAT EN NY BLOGG: KRISTOFFERSATTERMAN.BLOGG.SE CHECK IT OUT! ...
Ja precis, som ni ser så har jag vart borta i flera månader? Ja visst är det dåligt av mig. Men har inte haft tiden, tyvärr. Sitter som vanligt nu på fotolektionen. Just idag redigerar jag bilder som ksa lämnas in snart, kan inte låta bli att fixa io...
Ja precis, som ni ser så har jag vart borta i flera månader? Ja visst är det dåligt av mig. Men har inte haft tiden, tyvärr. Sitter som vanligt nu på fotolektionen. Just idag redigerar jag bilder som ksa lämnas in snart, kan inte låta bli att fixa io...
Ja precis, som ni ser så har jag vart borta i flera månader? Ja visst är det dåligt av mig. Men har inte haft tiden, tyvärr. Sitter som vanligt nu på fotolektionen. Just idag redigerar jag bilder som ksa lämnas in snart, kan inte låta bli att fixa io...
Hej! Jag har lite tappat sugen på att blogga och så har jag väldigt ont om tid nu för tiden. Alltd är det något som händer. Möten hit och möten dit. Men jag ska försöka ta mig tid hade jag tänkt. Så varför inte börja på fotolektionerna som innan? ...
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 |
2 |
3 |
4 |
5 |
|||||
6 |
7 |
8 |
9 |
10 |
11 |
12 |
|||
13 | 14 |
15 | 16 | 17 | 18 |
19 |
|||
20 | 21 |
22 |
23 |
24 |
25 | 26 |
|||
27 |
28 |
29 |
30 |
31 |
|||||
|